Naši

Projekti

Ekolitika

U saradnji sa WWF Adria, naš Centar realizuje projekat EkoLitika koji je podržan od strane Side – Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju. 

Želimo da zajedno dođemo do inovativnih rešenja kako bi naša EkoLitika motivisala mlade na brigu o zaštićenim područjima, ali i pružila podlogu za rešavanje problema sa kojima se mladi u tom procesu susreću.


Pročitaj više

Ni kap više!

U saradnji sa organizacijom CRTA, Centar realizuje projekat „Ni kap više“ koji ima za cilj da skrene pažnju kako građana, tako i nadležnih organa na pitanje kvaliteta vode sa javnih česmi.

 Kroz različite aktivnosti želimo da podstaknemo građane na brigu o zaštiti svog prava na proverenu i zdravu vodu, ali i da nadležne pozovemo na odgovornost i ponudimo im konkretne predloge kojima bi se poboljšalo stanje sa javnim česmama u našem okruženju.


Pročitaj više

Uticaj civilnog društva u procesu donošenja strateških dokumenata u srbiji

Sa ponosom predstavljamo prvu publikaciju naše organizacije, urađenu pod pokroviteljstvom Građanskih inicijativa. Pročitajte više o samom procesu i našim predlozima za njegovo unapređenje!


Pročitaj više

Položaj i perspektiva mladih srba u regionu

U saradnji sa CEDEM-om, naš Centar je sproveo istraživanje nad mladima u regionu kako bi ustanovio kakvi su njihovi stavovi po pitanju diskriminacije, zaposlenja, obrazovanja i ostalih tema koje direktno utiču na njihov kvalitet života. Sam projekat finansirala je Uprava za dijasporu i saradnju sa Srbima u regionu Vlade Republike Srbije.


Pročitaj više

Ekodom- za čistiji studentski dom

Projekat izvršen pod pokroviteljstvom organizacije “Mladi su zakon” i Ministarstva omladine i sporta


Pročitaj više