Naša priča…

Šta je CKPS?

Kako je sve počelo?

Naša priča počinje tokom 2017. godine, kada su se osnivači Centra udružili u neformalnu grupu u cilju sprovođenja projekta EkoDom. Uspeh ovog projekta bio je osnova za nastanak organizacije i nastavak zajedničkog rada.

Naš cilj

Rešavanjem društvenih problema bilo jedne ulice, zajednice, grada ili  čitave države predstavlja zahtevan, težak i često dugotrajan proces. Čak i kada žele nešto da promene, građani se uglavnom susreću sa problemima poput nedovoljne stručnosti, problema sa nalaženjem podrške za svoje inovativne ideje, kao i sa njihovom realizacijom. Iz tih razloga naš Centar teži da ponudi i izađe u susret svojim znanjima, entuzijazmom i željom za radom svima kojima je pomoć neophodna. Zato naš glavni cilj predstavlja zajedničko stvaranje što boljeg društva, kroz učešće velikog broja građana.

Tim CKPS čini osmoro mladih, ambicioznih, vrednih ljudi, spremnih da uče i napreduju, kako bi mogli što više da doprinesu rešavanju problema u našem društvu. Saznajte ko su oni i uverite se u njihovu stručnost!